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Il menù a base toscana cambia circa una volta al mese.
Come antipasti, oltre ai classici crostini ed affettati, si trovano diverse proposte di stagione.
Per i primi, oltre alla zuppa del momento, la parte del leone la fa la pasta fatta in casa, fra cui sono da segnalare i ravioli e gli gnudi.
Come secondi si trova tutto l’anno la griglia: bistecca e tagliata di manzo, agnello e, a rotazione, brasati come il peposo e il cinghiale, arrosti e frattaglie come la trippa.
I dessert prevedono sempre cantuccini col vinsanto, panna cotta, torta al cioccolato più altri dolci che variano con la stagionalità.



The tuscan based menu changes approximately once a month.
For starters, in addition to the classical crostini (canapes) and affettati misti (cured cold meats), you can find in rotation several seasonal proposals.
As first courses, other than the always available seasonal soup, there is a good choice of homemade pasta (noodles), amongst which a special mention goes to ravioli and gnudi.
As a second course, all year round you can of course have grilled meat: beef steak, t-bone steak and lamb chops, but, in rotation, you can also find stews like: peposo, wildboar, or pork chap and also roasted meats and offals, such as tripe.
Puddings always includes almond buiscuits with dessert wine (vin santo), cream pudding (panna cotta) and chocolate cake, but in rotation you can find other seasonal desserts.
La Ricetta:: The Recipe
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